Cím: Szekszárd, Bródy Sándor utca 40. - Telefon: 06/20/962-6736
Bankszámlaszám: OTP Bank Nyrt. Szekszárd 11746005-20006541 - Adószám: 19231938-1-17

Archívum

Összejövetel

2012.április 12.-én 16:30-tól az Állomás-Civil Közösségi Térben

  • Fontosabb témák:
  • 1.Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetést kapott dr. Márki László a Nagycsaládosok Országos Egyesületének volt elnöke, a MTA Rényi Alfréd Matematikai Kutatató Intézet algebra osztályának vezetője.
  • 2.Javaslatot kaptunk az összejövetelek színesítésére. Minden összejövetelen legyen egy szabad ( kb 15-30 perces ) beszélgetés tanácsadás eszme- csere. Bárki elmondhatja gondját, segítség kérését, vagy tapasztalatát mely alapján - remélhetőleg - eszmecsere indul el és egy jó vita - érvek és ellen érvek - segítségével mindenki győztes lesz. Lehetne egy gondolat - panasz ládánk is. Bárki - név nélkül - írhatna, amiket mindenki elolvasna és reagálhatna rá. Nehezen indulna el, de biztos, hogy segítene:-összekovácsolódnia a tagoknak -megismerni és elfogadni, megérteni a MÁS(ika)t- közös ötletekkel minden egyénnek jobbá, tartalmasabbá tennie a mindennapokat. Elsőnek a témája lehet: hogyan lehet a hétköznapokon a lakáson kívül hagyni a munkahelyi gondokat, bosszúságokat.
  • 3.Tisztelt NOE 25. születésnapját ünneplő sereg! Kedves nagycsaládos barátaink, fiatalok és régebb óta fiatalok korhatár nélkül. Mi, a budapesti Ludotékások zömében itt lakunk az Orczy kert másik oldalán. Gyerekeink szinte a parki homokozóba születettek, van, aki a tóba. Így hát nagy lelkesen: szeretnénk alaposabban megismertetni benneteket is a parkkal. Ezért egy amatőr tájfutó versenyre hívunk mindenkit, aki úgy érzi, hogy egy több száz fős tömegben is bizton felismeri szüleit, tudja melyik még bemutatkozni nem tudó gyerek tartozik hozzá és meg tudja különböztetni a kőoroszlánt a tavi vadkacsától. Ennyi tudás kb. elegendő. A versenyben a futás szabadon választott, tájékozódni melyhez térképet adunk ajánlatos. A parkban van szánkódomb, csónakázó tó és nagyrét is, tehát az ország bármely tájának ismerete előnyt jelenthet. A mi szervező készületünkhöz szükség volna a ti előzetes jelentkezésetekre, hogy mégis hány kategóriát állítsunk és, ami legfőbb hány oklevéllel, jutalommal készüljünk. Amit kérünk az előzetes jelentkezésben megírni:Név és életkor. Egyedül szeretne-e indulni vagy párban? Van-e választott párja (most a futásra gondolunk) vagy mi keressünk? Ha van, akkor név szerint jelezze. És végül amatőr-e vagy hétköznapilag otthon is tájfutó. A jelentkezéseket a noeludotekagmail.com e-mail címre küldjétek 2012. április 20-ig. Várjuk kicsik és nagyok jelentkezését, sziasztok: Budapest, Ludotéka Csoport
  • 4.Megérkeztek az új belépők igazolványai és az előleget fizetettek bélyegjei. Az áprilisi összejövetelen átvehetők.
  • Vissza a hírekhez