Cím: Szekszárd, Bródy Sándor utca 40. - Telefon: 06/20/962-6736
Bankszámlaszám: OTP Bank Nyrt. Szekszárd 11746005-20006541 - Adószám: 19231938-1-17

Archívum

MÁV kedvezmény

Családos kedvezmény már egy gyermektől is

  • MÁV AKCIÓ!Családos kedvezmény már egy gyermektől is
  • Forrás: http://www.mavstart.hu/ajanlatok/utazasi_ajanlat.php?mid14ad324755da2c
  • Új akciónk keretén belül kedvezményes árú jegyet válthat Ön is, amennyiben gyermekével együtt utazik.Az akció ideje alatt már egy gyermekkel történő utazás esetén is 33os kedvezmény igénybevételére jogosult egy vagy két felnőtt kísérő.Az akció részletes feltételei:
  • Vonattal történő utazása során, amennyiben egy vagy két 18 év alatti gyermekkel utazik együtt, úgy Ön 33os kedvezmény menetjegyet válthat. Egy gyermekkel egy vagy két kísérő utazhat.A gyermekek az őket életkoruk vagy kedvezményre jogosító igazolványuk alapján megillető kedvezményre jogosultak.Az akcióban foglalt csökkentett árú menetjegy kizárólag a gyermekekkel együtt történő utazásnál használható fel.
  • A 33os kedvezmény menetjegyek megválthatók a pénztárakban, jegykiadó automatánál, illetve megrendelhetők interneten és telefonon.A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra érvényes, bármely kocsiosztályon igénybe vehető.1. kocsiosztály esetén a teljesárú 2.1. kocsiosztálykülönbözeti díjat is meg kell fizetni.Pót és helyjegyköteles vonatokra a kedvezményes árú menetjegy mellé IC pót és helyjegy váltása szükséges.Az akció visszavonásig érvényes!
  • Vissza a hírekhez