Cím: Szekszárd, Bródy Sándor utca 40. - Telefon: 06/20/962-6736
Bankszámlaszám: OTP Bank Nyrt. Szekszárd 11746005-20006541 - Adószám: 19231938-1-17

Archívum

Emlékeztető

Összejövetel 2010.12.09.

 • 1.Következő összejövetel: 2011. január 13-án lesz.
 • 2.Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi lakossági élelmiszer-adománygyjtését nem mi kaptuk meg. Elnézést kérek Zsuzsától, Rozitól és Gizitől, hogy nem figyeltünk kelőképpen a visszajelzésre, hogy kihez jutott el az információ.
 • 3.Vegye elő mindenki a mobiltelefonját és SMS-ben küldje el a nevét a következő telefonszámra: 36 20 962-6736
 • 4.November 13-án információs nap volt Várdombon. Öt felnőtt és hat gyermek vett részt. Egy igazi beszélgetés volt a nagycsaládosságról, az három alapvető értékről: - Értékfelmutatásról: az élet és az anyaság tiszteletére nevelésről, a házasságért és a jövő generációjáért érzett felelősség erősítéséről. Felmutatni a társadalomnak azokat az értékeket, amelyeket a nagycsaládosok képviselnek.-Érdekvédelemről: a nagycsaládosok sajátos érdekeinek képviseletéről és szolgálatáról.-Közösségépítésről: a nagycsaládosok egymást ismerő és segítő közösségekké szervezéséről.Nagyon jól éreztük magunkat. Dabóczi Feri úgy jellemezte a választmányin: annyira baráti volt a hangulat, hogy még egy kis csipkelődést is megengedtek maguknak a résztvevők.Itt is többször szóba került csapatban kell dolgozni. Mi is a közgylés után szétosztottuk a feladatokat:-Gellérné Zsuzsa a titkár hozzá tartozik az adományozás-Kara Móni a kézmves foglalkozások felelőse-Schweitzerné Györgyi a rendezvények lebonyolításáért felel-Szabó Amália pénzügyek felelőse-Tóth Éva elnök helyettes mindenkinek besegít a munkába.kérek mindenkit a megfelelő személyt hívja, ha nincs külön kiemelve kinek kell szólni
 • 5.November 20.-án 9:00 órától 2 órás adventi készülődést terveztünk a gyerekek részére. és olyan jó dolgokat készítetünk, hogy 3 órás lett. Az új tagok közül is többen voltak.
 • 6.November 26-án 14 órától a Múzeum könyvtár termében Babits Mihályra emlékeztünk.
 • 7.November 27.-én Választmányi volt Budapesten.Családi Otthon Pályázat.Két NOE-s család kap az országban kb. 5 millió Ft érték, a támogató cégek saját építőanyagából, ami saját résznek számít.. Két éve NOE tagnak kell lennie. és új lakás építésére adják.
 • 8.November 30.-án Civil Kerekasztal tisztújító közgylése volt.
 • 10.December 10.-én pénteken (holnap) Mikulás Parti lesz a Babits Mvelődési Ház Tánctermében. Kezdés időpontja: 17:00 óra.A rendezvény batyus jelleg, szendvicset vagy sütit lehet hozni. (Csípsz nem jó)Üdítőt, poharakat viszünk.Az ünnepségre írtunk ki egy pályázatot a gyerekek részére. Kicsiknek rajzot kell készíteni: Nálunk ilyen a Karácsony címmel A/4-es lapra, bármely technikával készülhet a rajz. Nagyoknak egy fogalmazást kell készíteni. Terjedelme maximum A/4-es lap, Az én Karácsonyom címmel.Mind két kategória első három helyezettjét díjazzuk.
 • 11. Négy polgármesternek írtunk levelet (ahonnan legalább 5-5-7 család van), melyben támogatást kértünk a Mikulás Partihoz. Vásárlási utalványokat kaptunk, melyeket mindenkinek saját magának kell átvennie, az időpontról és helyszínről mindenki kap értesítést.
 • 12.Háztartási gépcsere program gép kiszállítási része lezárult. A VM 3 évig bármikor mehet ellenőrzésre, hogy a megpályázott gép azon a címen van-e, amit a pályázati rlapon meg lett jelölve. Ha problémát találnak, a gépre kapott támogatás összegét kamatokkal együtt vissza kell fizetni. Lakcím változást azonnal be kell jelenti felénk.
 • 13.Hallgassátok meg a Nemzet Fogyasztóvédelmi Hivatal DD Regionális Felügyelősége vezetőjének előadását, melynek címe: Mire figyeljünk a karácsonyi ajándék vásárlás során
 • Vissza a hírekhez