Cím: Szekszárd, Bródy Sándor utca 40. - Telefon: 06/20/962-6736
Bankszámlaszám: OTP Bank Nyrt. Szekszárd 11746005-20006541 - Adószám: 19231938-1-17

Archívum

Önkéntesjelöltek

Azerbajdzsánban, Baku városában 2010. augusztus 10-étől egy évenkeresztül önkénteskedne négy magyar fiatal.

  • A keresett két ember tevékenysége főként az állatokkal és védelmükkel kapcsolatos. A helyiállatkert dolgozóinak illetve az odalátogató gyerekeknek, fiataloknak és családoknak kéne foglalkozásokat, tréningeket és előadásokat tartani az állatok jogairól, helyes tartásukról, az ökológiai emberi jogokról, valamint ennek kapcsán kapcsolatot kiépíteni és együtt mködni más helyi nem kormányzati és kormányzati szervezetekkelegyaránt.
  • Cél: Felhívni a figyelmet az állat-és környezetvédelem fontosságára és mikéntjére! Ezenkívül lehetőség nyílik belefolyni A Fiatalok Nemzetközi Nyári táborának megszervezésébe, és az alapítvány (AYAFE) egyéb tevékenységeibe. A jelenlevő önkéntesek miatt a multikulturális légkör garantált! A pályázatot itthon már nyert, ezért itt már csak a villám gyors jelentkezés a fontos!
  • EVS projekt lévén a kinttartózkodás költségeit (szállás, étkezés, helyi utazás, nyelvtanulás) az EU finanszírozza,egyedül a repülőjegyet kell előfinanszírozni, melyet a projekt lezárása végén kaptok vissza. (ha a jelentkezésnek csak ez képeznéakadályát, attól még írjatok nekünk)
  • Még egyszer: Augusztus 10-étől 12 hónapra keresünk két lelkes, életvidám, határozott önkéntest, akik elsőként képviselnék kicsiny hazánkat Azerbajdzsánban! (két másik eltökélt, indulásra kész lánnyal egyetemben)
  • Ha érdekel, még a hétvége folyamán, de legkésőbb hétfőig küldjétek el CV-teket és motivációs leveleteket erre a címre:KonAdKollgooglegroups.com, illetve ha nem vagytok net közelben, telefonon is jelezhetitek szándékotokat: 30/217 70 70 Jelentkezzetek, nagy kalandnak ígérkezik! )
  • Podonyi Kriszti kapcsolattartó
  • Vissza a hírekhez